Kerst in Amstelveen

Voor veel mensen is niets mooier dan de tijd van Kerst. De gezelligheid, de lichtjes, maar ook de verhalen en de betekenis ervan. Beleef Kerst in Amstelveen en ga naar een kerstviering of kerstactiviteit.

Bekijk overzicht (2) Kerstviering toevoegen

Lichtjestocht Amstelveen 2023

Beleef het kerstverhaal in Amstelveen. Volg de route en ontdek het kerstverhaal. Je ontmoet Romeinen, engelen, herders en de wijzen uit het oosten. De route eindigt natuurlijk in de stal bij Maria, Jozef en Jezus!

Verschillende kerken & organisaties
Kruiskerk, Van der Veerelaan 30A, Amstelveen
23 december 2023, 18:30 - 19.15 starten

Kinderkersttheater van professor Cool

Professor Cool wil een machine uitvinden die voor kerstsfeer gaat zorgen. Dat is hard nodig, want de professor is daar zelf niet zo goed in – en nog belangrijker: professor Koek komt langs met Kerst. Professor Cool is al een tijdje stieken verliefd op haar, en dus wil hij een goede indruk maken… Maar gaat dat ook lukken? Leuk voor jong & oud, speciaal voor kinderen van 4-12 jaar. Eris een gebarentolk aanwezig.

Stadshartkerk
De Schakel, Keizer Karelweg 94B, Amstelveen
24 december 2022, 10:30 uur

Contact & aanmelden

Wil je jouw Kerstactiviteit toevoegen? Stuur dan een email naar info@geloveninamstelveen.nl.Wil je door het jaar heen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Geloven in Amstelveen? We versturen zo nu en dan updates via onze nieuwsbrief.